منبع : نرم افزار دایره المعارف سلامت با طبیعت مهندس سید رحمت الله انصاری
مقدار تجویز :
افراد بالغ : 25 میلیگرم در روز .
پا با در بافت ها ذخیره شده است . مصرف بیش از اندازه میتواند باعث مسمومیت شود .
غذاهای دارای ویتامین پابا :
سبوس، نخاله، پوست گندم، گیاهک گندم که هنگام آسیاب کردن جدا میشود ، شیرهقند ، برنج قهوه ای تخم گلهای آفتاب خورده
جگر ، کلیه
ماست،یوقورت
واکنش های متقابل :
کمک در تولید اسید فولیک و اسید پانتوسنیک یا ویتامین بی پنج Vitamin-B5 توسط باکتری روده ای که محرک تولید آنها میبا شد .
مصرف داروی سولفا و آنتی بیوتیک از تاثیر پذ یری مصرف ویتامین پابا میکاهند .
افزایش تاثیر ویتامین بی کمپلکس Vitamin-B-Complex و ویتامین سی .
کمک در تجزیه آنزیم برای تفکیک و کاربردی نمودن پروتئین .
مزایا وعملکرد درمانی :
آنتی اکسیدانت – دارای خواص آنتی اکسیدانت .
خون – پیشگیری از کم خونی .
معده – کمک در پیشگیری از یبوست .
موی سر – کمک در خاتمه دادن به ریزش موی سر و محا فظت از رنگ طبیعی موی سر .
اعصاب – موثر در درمان درد سر .
پوست – کاربرد موضعی برای محافظت پوست در مقابل آفتاب . درمان بیماری لکه سفید روی پوست vitiligo .
اخطار مصرف :
مادران شیرده وخانمهای باردار ازمصرف بیش از اندازه نرمال خودداری کنند.