منبع : نرم افزار دایره المعارف سلامت با طبیعت مهندس سید رحمت الله انصاری
علائم کمبود :
تولید و ایجاد چربی در کبد .
بالا رفتن کلسترول در خون .
بیماری کم خونی .
ضعف وسستی ماهیچه .
بیماری قلب وعروق .
مقدار تجویز :
مقدار مصرف روزانه اشاره نشده ولی نبایستی بیش از 1 گرم در روز باشد .
غذاهای دارای چولاین :
زرده وتمام مواد تخم مرغ , شیر .
سبزی جا ت , تمام بخش های غله، گیاهان گندمی، حبوبات ، برنج، لپه نخود، لپه
گوشت .
گل کلم ، لوبیای سبز ، سرکلم
واکنش های متقابل :
ویتامین بی سه میتواند باعث کاهش مقدار نرمال چولاین در بدن شود .
چولاین برای تولید Lecithin دربدن مورد نیاز میبا شد .
Lecithin با یستی دربدن برای ترکیب با چولاین موجود با شد .
چولاین با یستی برای تولید ماده ای به نام Acetylcholine موجود با شد که این ماده مورد نیاز عملکرد منا سب سیستم مرکز عصبی و بعضی پروسه های مغزی وروحی مثل حا فظه و خلق وخوی و قضاوت
میبا شد .
مزایا و عملکرد درمانی :
خون – لازم وضروری برای سوخت وساز کلسترول .
قلب وعروق – توانائی حفاظت در مقابله با بیماری قلب وعروق .
دیا بت – ضد بیماری دیابت ومرض قند .
معده – سست کننده وآرام کننده روده کوچک .
کبد – داروی ضد بیماری تسمع ،نا خوشی الکی جگر 6000 میلیگرم در روز برای پرکاری وفعالیت بیش از اندازه کبد و افزایش سوخت وساز چربی در کبد . مورد استفاده به وسیله بدن برای عملکرد مناسب و تنظیم زهره دان وکیسه صفرا .
روانی – ضد دیوانگی 15 تا 30 گرم در روز .
اخطار مصرف :
در صورت دیوانگی وبهت زدگی وشیدائی، وجنون مصرف نشود .